Alcabean_04

Det er gået stærkt brødrene Victor og Julius Ryle Schack siden de i 2016 startede bandet Alcabean på drengeværelset i Espergærde.
Debutsinglerne Need Comfort og F ire blev hurtigt opsnappet af store engelske musikmagasiner som Classic Rock Magazin e og Clash Music , og pludselig var Alcabean blevet et hypet navn i den engelske blogosphere.

Den danske opmærksom lod vente på sig, og det var først med udgivelsen af EP ́en Head Down fra 2018 at det danske rockpublikum fik øjnene op for bandets melodiske og støjende univers. Efter en intens sommer med koncerter på bl.a. Roskilde Festival & Smukfest og en massiv mængde radio-airplay indgik bandet en pladekontrakt med det tyske selskab Pop-Up Records.

Sidenhen er trioen klatret solidt op på både de tyske og amerikanske radio charts og er bl.a. blevet spået en stor fremtid af amerikanske musiklegender som David Fricke (Rolling Stone Magazine) og Rodney Bingenheimer (Rodney On the Rock).
De er nu klar til at sende deres debutalbum på gaden. Et album der viser en interessant udvikling i drengenes evner som sangskrivere. Minimalistiske beats har afløst de buldrende stadion trommer og distortion guitaren er for en stund pakket væk. Det har skabt et debutalbum der både fremstår skrøbeligt, nuanceret og inderligt og som giver plads til forsanger Victor Schacks fængende og insisterende melodier.

Albummet udkommer d. 15 marts 2019 på We are Suburban (DK) & PopUp Records (GSA).

MGMT
Jakob Løkkegaard
Mail: jakob(at)wearesuburban.com

Booking:
Magnus Grilstad
Mail: mg(at)wonderwhy.dk

No shows booked at the moment.