Josa Barck er en ener i det danske musiklandskab.
 Med en musikalitet udover det sædvanlige, udfordrer han, med lige dele lyst og evne, den gængse popskabelon.

Det er svært ikke at tænke på bands som Animal Collective og Flaming Lips – når Josa Barck med en Beatles ́ k fornemmelse for melodier og en Dylan ́sk fornemmelse for tekster opbygger sit gigantiske psych-pop lydunivers, med kæmpestore synthflader, no bullshit trommer og en af DK ́s mest pushy vokaler.

Debutalbummet ‘Keep Your Batteries Warm’ fik en fantastisk modtagelse både i Danmark og i udlandet, og høstede en lang række positive anmeldelser i både indland og udland. Heriblandt Gaffa (DK), Mystic Sons (UK), Comeherefloyd (US) og Subway Magazine (DE).

Singlerne er blevet samlet op herhjemme af både P3 og P6, ligesom de har ligget i fast rotation på en lang række store tyske radiostationer i Berlin, Hamborg, München og Köln.

Efter albumudgivelsen har Josa Barck og det fire mand store band spillet en lang række koncerter i både Danmark og Tyskland. De har bl.a. været forbi Vega, Uhørt Festival, Stengade, musikcafeen, Hotel Cecil, Winterhude(Hamburg), Dunckerclub(Berlin), Volsbad (Flensborg), Madame Claude(Berlin) og landede desuden en plads i årets SPOT program.

I april 2020 vendte Josa Barck hele sin sangskrivning på hovedet, og udgav singlen ‘The Future’.

Istedet for at insistere på at udfordre en stram popskabelon, valgte at omfavne den. Der blev strammet gevaldigt i formsproget – Og istedet udfordrer han hvor meget man egentligt kan mase ind på 3 1/2 minut.

Det er blevet krediteret med massiv radio-airplay. The Future landede i rotation på P6 Beat i Danmark, og ligger på fast rotation på radiostationer over det meste af Tyskland.

Det er Bowies Tvetydighed, Talking Heads’ underspillethed og Princes overspillethed på en gang. -Our Culture Magazine, UK

“Josa Barck er en multi-instrumental kreativ anarkist, der bevæger sig naturligt på tværs af genreskel. Han skaber et lydunivers af Power-pop, Kids-Disco, dramatisk “Alice-i-eventyrland- æstetik” og The Beach Boys skudt af på Teenage-energidrik.
 
-Nordische Musik, DE

“Et pragtfuldt poly-morph ́ t og rumklangsindsvøbt lydmaleri der skifter farve hver gang man lytter til det.En både enkel, kompleks, farverig og quirky ‘rokoko-møder-britisk-synth-pop’ symfoni – med drømmende og krøllede lyde og deciderede lydoverfald, som var det skabt af Sgt. Peppers børnebørn på svampe i et blomsterbed.” -Subway Magazine (DE)

MGMT / Press:
Magnus Grilstad
Mail: mg(at)wonderwhy.dk

Booking:
Magnus Grilstad
Mail: mg(at)wonderwhy.dk

No shows booked at the moment.