rsz_presse1

De danske knallertrockere fra Rebecca Lou er i løbet af det seneste år fræset ind i ørerne på rock-hungrende danske musiklyttere. Med sange som ‘B*tch U Look Good’ og P6 Beat-darlingen ‘I Wanna Be Your Everything’ har Rebecca Lou givet både musikbranchen og kønsdebatten herhjemme et ordentligt los i røven.

Debut-ep´en Skeletons, der udkom i oktober 2018 gennem det tyske pladeselskab Motor Music, er sidenhen strøget til tops på de tyske airplay charts – hvilket betyder at bandet til foråret drager ud på en lang tour på de tyske landeveje efter allerede at have imponeret på punk-scenerne i Hamborg og Berlin.

Rebecca Lous musik er både frembrusende, hårdtslående og melankolsk; skarptskåren knallertrock, der tromler afsted, men som også tør fremstå sårbar og skrøbelig. Efter en hård opvækst på Lolland-Falster, hvor oplevelsen af at være en outsider, selvskade og bodyshaming farvede hendes ungdomsår, har Rebecca Lou gjort det til sit mantra at fortælle åbent og ærligt om sine oplevelser og inspirere andre til at finde ud på den anden side.

Til august udkommer det længe ventede debutalbum ‘Bleed’ som følges op af en længere tour i ind og udland.

MGMT / Press:
Jakob Løkkegaard
Mail: jakob(at)wearesuburban.com

Booking:
Magnus Grilstad
Mail: mg(at)wonderwhy.dk

No shows booked at the moment.